Общобългарски поход за мир и неутралитет ще се проведе във

...
Общобългарски поход за мир и неутралитет ще се проведе във
Коментари Харесай

Варненци излизат на Общобългарски поход за мир и неутралитет

Общобългарски поход за мир и неутралитет ще се организира във Варна и още 19 града в страната и чужбина. Събитието е планувано за 26 ноември (събота).

Демонстрацията е " срещу изпращането на оръжия в Украйна и други страни отвън НАТО и Европейски Съюз и директното или индиректно въвличането на България във боен спор ", оповестяват уредниците за Moreto.net.

Походът започва със събирателен пункт пред Община Варна в 13:00 ч., след което се чака да премине като шествие по следния маршрут:

- бул. " Осми Приморски полк " - пл. " Съединение " - бул. " Цар Освободител " - ИУ - Варна - бул. Княз Борис I " - бул. Сливница - градинката до Паметника на приморците, починали в Сръбско-българската война 1885 година

" Всички жители, медии, политически партии и заинтригувани лица са поканени да поддържат идеята, като уредниците категорично акцентират, че митингът е надпартиен и партийни и други флагове с изключение на българското няма да бъдат толерирани ", акцентират основателите на проявата.

По време на събитието ще се събират подписи и всеки искащ ще може да поддържа гражданската самодейност " Майки против войната ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР