Общо случаите на заразени с COVID-19 лица у нас са

...
Общо случаите на заразени с COVID-19 лица у нас са
Коментари Харесай

До 449 се увеличиха болните от CVOID-19 у нас


Общо случаите на инфектирани с COVID-19 лица у нас са 449. За последните 24 часа са открити 37 лица, от тях 27 са в болница. Това заяви тази заран ръководителят на оперативния щаб ген. Венцислав Мутафчийски, представен от БГНЕС.

Общо изследвани са 566 проби.
Новата област, където е открита болестта е Видин. В болница там е признат мъж на 56 години.

В София до 16 часа в сряда има 8 случая. Има един случай от Банско, който е настанен в Благоевград и един от Разлог. Общо за Благоевградска област случаите са три.

Момиче на 9-години е признато в болница във Варна.

В Пловдив има жена на 53-години, и в Монтана мъж на 53 години в болничното заведение.

Има изписани нови пациенти, общият им брой става 25. Новите са трима в Бургас – лекарят на 47-години и фамилията му, един мъж в Пумен, и един мъж в Перник.

Най-младият пациент, който е изписан от болница, е на 27 години, най-възрастният е на 80 години. Среданата възраст на излекуваните е 45 години.

Новите случаи на умряли са два, за които към този момент стана ясно в сряда – казусът от Кюстендил и 40-годишният мъж в “Пирогов ”. Общо 10 са умрелите у нас. Средната възраст на умрелите още повече спадна.

Ген. Мутафчийски заяви, че безусловно преди брифинга е получил информация от шефа на “Пирогов ” доктор Балтов за още една жена, която е била интубирана тази заран. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР