Oбщо около 40 са камерите за видеонаблюдение на територията на

...
Oбщо около 40 са камерите за видеонаблюдение на територията на
Коментари Харесай

Общо 40 са видеокамерите в Асеновград

Oбщо към 40 са камерите за видеонаблюдение на територията на Асеновград. Aнагажиментът по разноските за тяхната поддръжка, електрозахранване, обезпечаване на интернет, настоящи поправки и други, е на общината.

Изключение е отстраняването на проблем, ремонт или замяната на дефектирали елементи и устройства, както и превозването на техниката от месторазположението при възложителя до оторизирания сервиз и назад, в границите на 24-месечния гаранционен период. Тогава разноските за посочените действия се поемат от изпълнителя.

С последния контракт, който е подписан през юни тази година и е на стойност 61 840,73 лв. с Данък добавена стойност, са сложени девет нови камери. Услугата включва устройства и съоръжение, доставка и монтаж, както и обезпечаване на хардуерни и софтуерни съставни елементи.

Видеонаблюдението е ситуирано на основни кръстовища и пътни артерии, на входове и изходи на града, както и тук-там с централизация на нарушавания на публичния ред.

Локациите са съгласувани с районно управление (на МВР) – Асеновград. Целта на поставените видеокамери е противопоставяне на престъпността и подкрепяне работата на органите на реда. За община Асеновград от първостепенно значение е сигурността на жителите, заради което и слагането на видеонаблюдение в града е от изключителна значимост.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР