Общо около 1000 ще са новите работни места, които ще

...
Общо около 1000 ще са новите работни места, които ще
Коментари Харесай

За 4 месеца разкриват близо 1000 нови работни места в Пазард...

Общо към 1000 ще са новите работни места, които ще бъдат основани в Пазарджик единствено посредством вложенията за сегашния интервал от към 4 месеца. Това заяви през днешния ден пред публицисти кметът на града Тодор Попов. В това число са 500-те места, които ще се отворят в новостроящата се база на " Ариете Логистик ", чиято първа копка де направена преди броени дни. Утре се откриват две нови поточни линии в " Костал ", които ще се нуждаят от още 300 души. Те ще създават авточасти за " Порше ". През идващия месец пък следва откриването на още два завода и мол, където се чака да се трудят още 400 служащи и чиновници. Други 70 ще бъдат назначени в базата за произвеждане на термопанели за строителството на " Главболгарстрой ", намираща се покрай Сарая. Планирано е и разширение на асфалтовата база край Хаджиево, където се чака да се отворят още 50-60 места. В проектите на локалната община е и създаване на ритейл парк, загатна още Попов, като към този момент не даде повече детайлности, а ги остави за " когато им пристигна времето ".

По думите му, отсега нататък локалното ръководство на Пазарджик ще залага главно на благосъстоянието на хората. А стремежът е през идващите 5 години хората в града и общината да стават богати. 

" Ще има конкуренция за това кой да наеме служащи, което ще докара до растеж на заплатите в общината - по този начин хората ще стартират да стават богати " - изясни Попов.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР