Общо до 256 ядра могат да се поберат в едно ...

Общо до 256 ядра могат да се поберат в едно

AMD EPYC поддържа сървър на Cisco с най-висока плътност

Общо до 256 ядра могат да се поберат в едно рак шаси UCS C4200

Cisco UCS C4200 е системата с най-висока компактност на Cisco по повод на процесорните ядра

AMD и Cisco оповестиха нова сървърна платформа, основана на процесорите от серия AMD EPYC 7000 и проектирана за клъстерирани работни натоварвания – Cisco UCS C4200 рак сървърно шаси и Cisco UCS C125 M5 рак сървърен модул.
още по тематиката
Сървърното шаси C4200 за монтаж в долап (рак-маунт шаси) побира до четири рак сървърни модули – UCS C125 M5, като всеки от тях поема до два AMD EPYC процесора с до 32 ядра на чип, което прави общо до 256 ядра в едно шаси.

Това е системата с най-висока компактност на Cisco по повод на процесорните ядра и на нейна база сполучливо могат да се построяват облачни платформи и осведомителни центрове за разбор на финансови пазари.

Междувременно, AMD заяви, че ще разкрие иновационни, високопроизводителни артикули на прес-конференция и уебкаст от идното ревю Computex 2018 в Тайпе, Тайван, което стартира на 6 юни.

Президентът и Съд на Европейските общности на компанията доктор Лиса Су и старши вицепрезидентът и шеф на поделението за изчислителни и графични артикули Джим Андерсън ще дадат информация за настоящите и предстоящите софтуерни разработки на AMD. Предаване онлайн по интернет ще бъде налично от страницата на AMD за Computex.

Източник: technews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg