Общо 71 577 текстилни изделия, обувки и 944 кв.м плат

...
Общо 71 577 текстилни изделия, обувки и 944 кв.м плат
Коментари Харесай

Унищожениха фалшификати на текстил и обувки, както и контрабандни тютюневи изделия

Общо 71 577 текстилни произведения, обувки и 944 кв.м плат бяха унищожени при 10 процедури под контрола на Търговско дружество "Тракийска " на митниците, оповестиха от Агенция "Митници ". При други пет процедури са изгорени 205 841 къса незаконни цигари и 105,73 кг. тютюн за пушене.

Текстилните произведения и обувки са били имитации на световноизвестни марки и са били предопределени за реализация както на българския пазар, по този начин и в другите страни членки на Европейски Съюз. Артикулите с логото на разнообразни международни марки са били унищожени посредством машинно нарязване. Унищожени са били и 944 кв.м плат, щампован с изображения на Spider-Man, Disney Cars, Paw Patrol и Hello Kitty.

Фалшивите артикули са били арестувани от митническите чиновници на Групово дело "Митническо разузнаване и следствие " и Търговско дружество "Тракийска " при инспекции на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Петко челник и вътрешността на страната през 2018 година и 2019 година, както и при започване на тази година. За задържането са били известени представители на правопритежателите на марките, които са открили, че стоките са фалшификати.

Чрез изгаряне са били унищожени и 205 841 къса цигари и 105,73 кг. тютюн за пушене. Тютюневите произведения са арестувани при митнически инспекции в обсега на Търговско дружество "Тракийска " по случаи за нарушавания на Закона за акцизите и данъчните хранилища, за които са завършили административнонаказателните производства, допълниха от митницата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР