Общо 66 души са задържани за срок до 24 часа

...
Общо 66 души са задържани за срок до 24 часа
Коментари Харесай

66 души са задържани при спецакция във Варненско

Общо 66 души са арестувани за период до 24 часа при профилирана полицейска интервенция във Варненска област за противопоставяне на закононарушения, свързани с политическите права на жителите, битовата престъпност и запазване на публичния ред, оповестиха от полицията в крайморския град.

В рамките на акцията са тествани общо 1920 жители, 1601 автомобила, издирени са 6 лица. Съставени са 189  акта и санкции по фиш за определяне на административни нарушени. 

Контролът бе осъществен в разнообразни посоки – престъпна, икономическа престъпност, както и съблюдаване на Закона за придвижване по пътищата от водачи на моторни транспортни средства. Инспектирани са заложни къщи, автоморги, автосервизи и депа, питейни и увеселителни заведения, търговски обекти, финансови и кредитни институции.

Криминалистите са намерили и иззели над два кг марихуана, метамфетамин и хероин, немалка сума пари и електронна везна. В хода на осъществените претърсвания са открити и голям брой описи с имена, персонални данни, както и пликове с пари и пропагандни материали за идните избори.

По време на интервенцията са регистрирани 19 закононарушения – пет от тях са по член 167 от Наказателен кодекс (във връзка с политическите права на гражданите), а 11 са разкрити. Образувани са 16 досъдебни и три бързи производства.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР