Общо 6102 текстилни изделия, парфюми, чанти и аксесоари със съмнения,

...
Общо 6102 текстилни изделия, парфюми, чанти и аксесоари със съмнения,
Коментари Харесай

Спипаха голямо количество ментета на Капитан Андреево

Общо 6102 текстилни произведения, парфюми, чанти и аксесоари със подозрения, че са създадени в нарушаване на права върху интелектуалната благосъстоятелност, задържаха митническите чиновници на пункта "Капитан Андреево ", оповестиха от Агенция "Митници ".

Стоката е била открита при инспекция на рейс с турска регистрация. Шофьорът и пасажерите декларирали, че не внасят персонални движимости, артикули или валутни полезности за обявление. Автобусът е бил селектиран за щателна митническа инспекция.

При инспекцията в багажното поделение са били открити хиляди артикули с търговски темперамент, опаковани в кашони. В хода на инспекцията е било открито, че стоките са благосъстоятелност на един от пасажерите.



Открити са били 3925 текстилни произведения, по-голяма част от тях детски комплекти, тениски и къси панталони, долни дрехи и летни шалове, както и 720 парфюма и тоалетни води, по 469 броя чанти и колани, 441 портмонета, както и 78 чифта чехли и маратонки.

Всички са носили обозначенията на 22 световноизвестни търговски марки. Имитациите на марките са били арестувани и за случая ще бъдат осведомени правопритежателите на комерсиалните марки.

През шестте месеца на тази година при 143 случая на пункта Капитан Андреево са били арестувани 124 414 продукта. Образувани са били 633 преписки. Най-често арестуваните артикули са били дрехи, парфюми и козметика, чанти, портмонета, обувки, маратонки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР