Общо 6 непълнолетни – двама младежи на по 16 г.,

...
Общо 6 непълнолетни – двама младежи на по 16 г.,
Коментари Харесай

Задържаха шестима ученици, задигнали мивка и стол от варненска тоалетна

 Общо 6 малолетни – двама младежи на по 16 година, две девойки на същата възраст и двама младежи на по 17 година, възпитаници, от Варна, са нанесли материални вреди в помещение в Морска гара – Варна. Изяснено е, че младежите са изкъртили мивка и са изнесли и стол от  помещението, които са открити след това покрай постройката. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

За случаите не са подадени сигнали в Министерство на вътрешните работи.  Проверките са формирани след излъчени на 27. 12.2019 година записи от охранителните камери в обектите.

За още едно разкрито закононарушение оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи Варна. След подхванати оперативно – издирвателни дейности са открити и арестувани двама братя, на 20 и 25 година, известни на Министерство на вътрешните работи, от Горна Оряховица. До момента е изяснено и документирано, че двамата са направили две обири на артикули от магазин на ул. " Студентска " във Варна. Задържани са за период до 24 часа, формирани са досъдебни производства, като след отпадане на основанието за задържане, са освободени. Работата с тях продължава.

С цел навреме определяне на причинители на закононарушения и поради събитието, че по “ горещи следи “ се работи по-бързо и дейно, ОДМВР моли жителите, станали жертва на противоправно действие навреме да подават сигнали до съответното районно полицейско ръководство или на тел. 112.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР