Общо 58 пилоти са подали заявка за участие в третия

...
Общо 58 пилоти са подали заявка за участие в третия
Коментари Харесай

Общо 58 пилоти са заявили участие в планинския шампионат Българка 2018

Общо 58 водачи са подали поръчка за присъединяване в третия кръг от националния планински шампионат " Българка 2018 " в Сливенския балкан. Това заяви уредникът на автомобилното съревнование Стефан Чолаков. Сред тях са Илия Царски, миналогодишният първенец Юлиян Телийски, Любен Каменов и други.

Откриването ще бъде в събота, 9 юни, в 12 часа на площад " Хаджи Димитър ", а от 8.30 часа ще стартира техническият обзор. В 14 часа в събота започва първият от трите подготвителни манша, а първият спортен манш е в неделя в 10.30 часа. Награждаването ще бъде в 14.00 часа.

Пилотите ще започват по " противоположен ред ". Първи ще бъде състезателят, записал най-слабо време в тренировките, а финален - спечелилият тренировките.

Скоростните стадии се затварят час преди първия спортен автомобил. Между маншовете ще има дрифт шоу. Трасето е с дължина 4.2 км, денивелация 230 м и ще се минава в три манша.

За сигурността на водачите и феновете ще се грижат към 50 маршали, един реаномобил, пожарна и автомобил на пътна помощ.

Пътят от местността Абланово в посока връх Българка ще бъде затворен за придвижване на 9 юни от 12.30 часа до 18 часа, а в неделя - от 9 до 15 часа, оповестиха от Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи - Сливен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР