Общо 471 състезатели – 287 от мъжкия профил и 184

...
Общо 471 състезатели – 287 от мъжкия профил и 184
Коментари Харесай

471 плувци от 39 клуба заявени за участие в националния турнир „Пловдив”

Общо 471 състезатели – 287 от мъжкия профил и 184 дами, девойки и девойки, от 39 клуба са декларирали присъединяване в четвъртото издание на националния шампионат по плуване в 25-метров басейн за купа „ Пловдив ”, оповестиха уредниците от ПС „ Спринт ” и Община Пловдив.

Надпреварата в плувен комплекс „ Младост ” в града под тепетата е този уикенд, а всеки български клуб има право да съобщи най-много 20 свои състезатели. Всеки един от тях пък може да взе участие най-много в 4 самостоятелни дисциплини, а всеки клуб има право на присъединяване с по един тим в щафетните дисциплини.

Таксата за присъединяване в шампионата е 20 лева на играч, а с изключение на за купи и медали най-хубавите ни плувци имат шанса да се борят и за парични награди. Те ще бъдат раздавани на най-хубавите състезатели в категориите А, В и С при дамите и мъжете.

Освен това ще бъде връчен и приз за най-хубав плувец на шампионата,който ще получи състезателят с най-хубаво време по точки на FINA. Той ще получи плакет, предметна и парична премия. Входът за фенове в събота и неделя е свободен, заяви отговорникът на плувния комплекс Александър Радев.

Заради провеждането на националния шампионат за купа „ Пловдив ” общинският плувен басейн „ Младост ” няма да работи свободно с жители от 14 часа на 17 ноември (петък) до 12 часа на 20 ноември (понеделник), оповестиха от Оперативна програма „ Жилфонд ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР