Общо 40 пилоти подадоха заявки за участие в предстоящия предпоследен

...
Общо 40 пилоти подадоха заявки за участие в предстоящия предпоследен
Коментари Харесай

40 пилоти са подали заявка за състезанието на Писта Дракон този уикенд

Общо 40 водачи подадоха поръчки за присъединяване в идния предпоследен кръг от националния авто шампионат на затворен маршрут - " Писта Дракон " (4-5 ноември), оповестяват уредниците.

По 10 състезатели са подали поръчки за присъединяване в сериите " Спорт " и " Туринг ". В серия " Лада " са декларирани единадесет души, до момента в който в най-престижния клас броят на декларираните е девет.

Сред участниците са имена като Румен Киров (Subaru Impreza), Илия Царски (Mitsubishi Lancer evo IX), Пламен Камбуров (Mitsubishi Lancer Evo IX), Искрен Веселинов (Honda Civic), Крум Крумов (VAZ 21074) и Станислав Парижков (Opel Kadett).

Състезанието ще бъде извършено на добре познатата на всички автомобилни запалянковци " Писта Дракон, " ситуирана до село Калояново.

По стратегия в събота ще се проведат тренировките и квалификацията, които започват от 12:00 часа. Церемонията по разкриване на надпреварата ще бъде извършена в неделя от 10:30 часа, а стартът на първата серия е от 11:00 часа, като всяка една конкуренция ще се организира в границите на 14 обиколки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР