Общо 33-ма гласуваха в секциите на Следствения арест и Центъра

...
Общо 33-ма гласуваха в секциите на Следствения арест и Центъра
Коментари Харесай

Арестът и Психото в Хасково подкрепиха Радев, ГЕРБ-СДС, ДПС ...

Общо 33-ма гласоподаваха в секциите на Следствения арест и Центъра за психологично здраве в Хасково. Първи в РИК внесоха документите си след края на вота от психиатрията в кв. " Болярово ", незабавно след тях бе комисията, отговаряща за вота на арестуваните от ул. " Атон " №2.

В Центъра за психологично здраве са дали своят вот 17 от настанените 18 там. Двойката за президент и вицепрезидент Румен Радев - Илияна Йотова са получили най-вече поддръжка - 6 годни бюлетини. Три гласа имат Мустафа Карадайъ - Искра Михайлова - Коларова. Два гласа има и за Костадин Костадинов - Елена Гунчева. С по едно желание ​са Атанас Герджиков - Невяна Митева и Благой Петревски - Севина Хаджийска. Невалидните бюлетини са 4.

В същата секция ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи са събрали най-вече доверие за Народно заседание и си поделят по 3 гласа. Българска социалистическа партия имат 2, Има Такъв Народ -1

В Окръжния следствен арест Радев и Йотова имат 8 от действителните 9 пуснати бюлетини. Един е за Светльо Витков и Веселин Белоконски. Има Такъв Народ са с 4 гласа за парламент, а след тях са ГЕРБ-СДС с 2.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР