Общо 3 обекта за производство на енергия от слънце бяха

...
Общо 3 обекта за производство на енергия от слънце бяха
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги изгради 3 фотоволтаични електроцентрали за свой клиент в Кубрат

Общо 3 обекта за произвеждане на сила от слънце бяха построени и сложени напрегнат със съдействието на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги за кубратското сдружение Едноличен търговец Мъдър - Хасан Али Фатме Али. Трите фотоволтаични централи са ситуирани в град Кубрат и селата Тертер и Мъдрево, и са с пикова мощ от 29,7 kWp всяка. ФЕЦ-овете са снабдени с висок клас инвертори, както и с монокристални модули – по 66 на централа. Конструкцията за обектите в двете села е стационарна двуредова, а за обекта в гр. Кубрат тя е изпълнена на еднакъв покрив с слагане на баластни тежести. И трите построени обекта разполагат със система за мониторинг и следене на създадената от ФЕЦ сила. Общата годишна продуктивност на електроцентралите ще надвишава 110 MWh, като създадената електрическа енергия на тези в Кубрат и Мъдрево ще се продава по преференциални цени, а тази в село Тертер ще се употребява за покриване на част от личното електропотребление на обекта с продажба на непотребното количество в мрежата.

Едноличен търговец Мъдър Хасан - Али Фатме Али развива своята съществена икономическа активност в региона на земеделието и отглеждането на животни. Фирмата разполага със лична свинеферма в село Тертер, община Кубрат. Дружеството има и лична мандра, в която създава висококачествени млечни артикули и бяло саламурено сирене. Друга част от активността на компанията е развъждането на зърнени култури, като се обработват над 11 000 дка.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги се утвърди като водещ снабдител на услуга „ до ключ “ за планиране и създаване на фотоволтаични електрически централи (ФЕЦ). Компанията работи единствено с най-голям клас съоръжение, гарантирайки на клиентите си високо качество и дълъг експлоатационен живот на оборудванията. Компанията разполага с умел екип за изцяло планиране и създаване на централи с всякаква мощ, както за лично ползване, по този начин и за търговия. При построен ФЕЦ за търговия по пазарни цени, ЕПРЕУ предлага изкупуване на създадената сила на конкурентни цени. Проектираните и построени досега ФЕЦ са над 80 в цяла България.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР