Общо 230 детски рисунки и творби ще вземат участие в

...
Общо 230 детски рисунки и творби ще вземат участие в
Коментари Харесай

230 детски творби участват в конкурса за великденско яйце Децата и вярата

Общо 230 детски рисунки и произведения ще вземат присъединяване в тазгодишния епархийски конкурс за великденско яйце " Децата и вярата ", който се провежда от Община Бургас, Сливенска митрополия и Центъра за поддръжка на личностното развиване.

В конкуренцията вземат участие деца на възраст 6-18 години от детските градини и учебните заведения на Бургас и Сливенска епархия, читалища, школи и ЦПЛР-Бургас. Над 150 рисунки и над 80 приложни произведения дойдоха в ЦПЛР, като бяха позволени и произведения на възпитаници от страната - Пловдив, София, гр. Левски и други Поради огромния интерес от страната идната година състезанието ще бъде народен и в календара на Министерството на образованието и науката.

Красивите произведения на най-хубавите участници могат да се видят на награждаването, което ще се организира в Културен център " Морско казино ", зала " Георги Баев " на 13 април от 16.00 часа.

В празничната стратегия ще вземат участие надарени възпитаници от театрална школа " Детско царство " към ЦПЛР-Бургас и деца от вокална група " Златна рибка ". Елате да се насладите на изложбата от рисунки и приложни произведения на децата от Сливенска епархия и гостите от страната.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР