Общо 210 ученици от региона на Благоевград се включиха в

...
Общо 210 ученици от региона на Благоевград се включиха в
Коментари Харесай

210 ученици се включиха в регионалния турнир за “Купата на Coca-Cola”

Общо 210 възпитаници от района на Благоевград се включиха в първото съревнование от „ Купата на Coca-Cola ”.

Шампионът в районния шампионат от „ Купата на Coca-Cola ” е 3 ОУ " Димитър Талев "  в Благоевград. Победителите надделяха тимовете от 21 учебни заведения от района и извоюваха шанса да се борят за огромната премия. Те са първите, които ще имат опцията да се състезават за огромната премия - да гледат онлайн една от най-вълнуващите футболни съревнования това лято – Световното състезание по футбол 2018.

Тази година конкуренцията ще бъде оспорвана – над 344 учебни заведения от 10 общини в страната ще се състезават за най-желания футболен трофей. Финалът ще се организира сред 8 и 10 юни 2018 година във Варна, където ще стане явен огромният победител в тазгодишното издание на „ Купата на Coca-Cola ”.

Следващите футболни срещи ще бъдат в София – на 24 и 25 март, Семеен кодекс „ Академика ” – 4 км. ”, Враца – на 14 април, Семеен кодекс „ Христо Ботев “, Пловдив – на 21 април, стадион „ Пловдив ”, Гребен Канал и гр. Кърджали - 22 април, Спортен комплекс парк „ Арпезос Север ”.

Повече информация можете да намерите на формалната страница на събитието както и на фейсбук страницата на самодейността “Купата на Coca-Cola ”.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР