Общо 16 са задържани за срок до 24 часа преди,

...
Общо 16 са задържани за срок до 24 часа преди,
Коментари Харесай

Равносметка: 16 арестувани на Вечното дерби

Общо 16 са арестувани за период до 24 часа преди, по време и след футболното дерби сред ЦСКА и Левски от 13-ия кръг в Първа лига, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи и допълват:

Един е взел участие в сборичкване преди мача и е арестуван на бул. " Драган Цанков ". Малко по-късно, на построените контролно-пропускателни пунктове на стадиона са арестувани трима - един малолетен - за владение на наркотични субстанции, и двама (единият от които също непълнолетен) - за владение на неразрешени предмети и движимости (пиротехнически изделия).

След приключването на мача са арестувани общо 12 почитатели за хулигански дейности и нанесени вреди в рейс на всеобщия градски превоз, в региона на бул. " Цариградско шосе ".

По време на дербито за малко породи напрежение сред двете агитки. В резултат на бързата интервенция на полицейските сили, обстановката беше овладяна и не бе позволено разгръщане на спора.

Столична дирекция на вътрешните работи предприе ограничения за застраховане на публичния ред и организация на придвижването по отношение на извършената футболна среща сред тимовете на ПФК ЦСКА-София и ПФК Левски. При напредването огромните групи почитатели на двата тима към Националния стадион " Васил Левски " не бяха позволени съществени нарушавания на реда в центъра на София.

ЦСКА-София и Левски приключиха наедно 1:1.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР