Общо 16 447 броя разнородни стоки с лога и надписи

...
Общо 16 447 броя разнородни стоки с лога и надписи
Коментари Харесай

Митничари задържаха 16 447 броя дрехи менте на Дунав мост

Общо 16 447 броя разнородни артикули с лога и надписи на непокътнати търговски марки задържаха митническите чиновници в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост 2.
На 13 февруари, към 12 ч в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост Видин - Калафат е спрян за щателна митническа инспекция товарен автомобил, пренасящ артикули от Турция за Нидерландия, оповестиха от Агенция " Митници ".
След разтоварване на кашоните митническите чиновници откриват, че в междинната част на товарното помещение, в някои от кашоните има разнообразни по тип артикули с лога и надписи на непокътнати търговски марки, за които пораждат подозрения, че се транспортират в нарушаване на Регламент (ЕС) № 608/2013 по отношение на отбраната на правата върху интелектуалната благосъстоятелност.
Задържани са общо 16 447 продукта от 46 разнообразни спортни и първокласни марки, в това число 4420 слипове Calvin Klein, 890 тениски Tommy Hilfiger, 372 чанти Louis Vuitton, 228 елеци Moncler, 135 спортни екипи Prada, както и блузи, шалове, маратонки и други.
За случая ще бъдат известени представители на притежателите на комерсиалните марки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР