Общо 14 футболни отбора от цялата област се включиха в

...
Общо 14 футболни отбора от цялата област се включиха в
Коментари Харесай

Благотворителен футболен турнир събра средства за закупуването на 5 аспиратора за новородените в Бургас

Общо 14 футболни тима от цялата област се включиха в четвъртото по ред благотворително събитие под надпис „ Заедно за децата на Бургас “

5250 лв. бяха събрани на благотворителния футболен шампионат под надпис „ Заедно за децата на Бургас “, който се организира в съботния ден в Спортен комплекс „ Диалог 359 Бургас " в морския град. Сумата ще се употребява за закупуването на 5 аспиратора за Отделението по неонатология на УМБАЛ-Бургас.

Състезанието бе проведено от бургаските общественици Боян Дяков и Явор Жеков със съдействието на Община Бургас и с поддръжката на Лайънс клуб „ Виа Понтика “, Автокъща „ Дяков “, Езиков център Words, Интергейм 2009 и Спортен център „ Диалог 359 Арена “.

„ В момента в Бургас се организират общо пет спортни събития, като това е едно от най-значимите от тях “, изтъкна бургаският кмет Димитър Николов, който персонално почете откриването на събитието и поздрави участниците за поддръжката на благородната идея в името на децата на Бургас.

Приветствие сервира и отец Серафим от Банево. Общо 14 футболни тима от Бургаска област се включиха в четвъртото по ред благотворително събитие под надпис „ Заедно за децата на Бургас “.

Оспорваните срещи продължиха през целия ден. На финала сред „ Сините момчета “ от почитател клуба на „ Левски “ в Бургас и „ Юнаците “ заваля изобилен дъжд, който обаче не тормози участниците. В последна сметка първенци станаха „ Сините момчета “.

Събраната сума надвиши и най-смелите упования на уредниците.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР