Общо 12 сирийски граждани са задържани тази сутрин в Пловдив

...
Общо 12 сирийски граждани са задържани тази сутрин в Пловдив
Коментари Харесай

12 сирийци са задържани в Пловдив след гонка с автопатрул

Общо 12 сирийски жители са арестувани тази заран в Пловдив след къса гонка с автопатрул по улиците на града, оповестиха на взаимен брифинг от Районната прокуратура и Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив.

Тази заран към 8:20 часа автопатрул на Шесто районно ръководство прави линеен надзор и вижда миниван със затъмнено задно стъкло и очевидно с тежест вътре. Автомобилът на Министерство на вътрешните работи се насочват към него и в придвижване и чиновниците вършат информация на регистрационния номер на транспортното средство. Става ясно, че номерът не дава отговор на въпросното транспортно средство. Това дало съображение на служителите на реда да подадат сигнал за прекъсване, само че лидерът не се е подчинил, заяви шефът ОДМВР - Пловдив Васил Костадинов.

След малко гонене автопатрулът съумява да спре минивана. Водачът се показва като сирийски жител, а във вана пътуват още 11 лица от мъжки пол на забележима възраст над 18 години, също сирийци.

Всички лица се намират в Четвърто районно ръководство. От прокуратурата са повдигнали обвиняване на лидера. Той е с филантропичен статут и има адресна регистрация в Пловдив.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР