Общо 12 души са задържани след побоя над горските служители

...
Общо 12 души са задържани след побоя над горските служители
Коментари Харесай

Общо 12 души са задържани след побоя над горските служители от Хисаря

Общо 12 души са арестувани след побоя над горските чиновници от Хисаря – оповестиха от районната прокуратура в Карлово. Сред задържаните има и малолетно момче.

Хисаря

При претърсванията на къщите в ромския квартал в Баня са открити и конфискувани общо 40 кубика нелегално имат дървен материал. До момента за 4-ма от арестуваните има безапелационни доказателства, че са директни участници в побоя над лесничеите.
Димитрина Шекерева – областен прокурор на Карлово: " По отношение на тези лица следва покачване на обвинявания и задържането им за 72 часа предвид на обезпечаването им за искане на мярка за неотклонение " задържане под стража " пред областен съд Карлово. Част от тези лица са създали признания и друга част от разпитаните очевидци са ги показали като причинители на непосредственото физическо посягане. Установяваме доказателства за други осъществени закононарушения и образуваме досъдебни производства за похищения срещу горското стопанство. "
Предстои на арестуваните да бъдат повдигнати обвинявания за нанасяне на телесни повреди на длъжностни лица при осъществяване на служебния им дълг. Но това ще стане откакто се изяснят контузиите на потърпевшите. Само един от тях остава в болница, положението му се усъвършенства.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР