Общо 11 души са били задържани от органите на реда

...
Общо 11 души са били задържани от органите на реда
Коментари Харесай

Има арестувани след вчерашните протести

Общо 11 души са били арестувани от органите на реда по време на митингите, обхванали страната в неделя.

В столицата са арестувани четирима души. Освен мъжът, карал демонстративно на пл. „ Княз Александър I “, в разнообразни районни ръководства са отведени още трима малолетни и един пълновръстен, които били засечени да носят неразрешени предмети. След снемане на пояснения и предизвестие, те са освободени, като малолетните са предадени на родителите.

По време на протестните дейности в Благоевград е открито краткотрайно нахлуване на пътното платно, на 9 лица са формирани протоколи по Закона за Министерство на вътрешните работи. В Монтана за разнообразни нарушавания на водачи са формирани 5 фиша и 13 акта по Закона за придвижване по пътищата.

Актове за открити административни нарушавания са формирани на трима протестиращи в Плевен, в полицейското ръководство е отведено едно лице. В рамките на проведеното автошествие в Силистра за открити разнообразни нарушавания са формирани общо пет акта, както и три протокола по Закона за Министерство на вътрешните работи.

При осъществени инспекции на територията на област Хасково са били открити петима без документи за идентичност, двама от които малолетни. Те са били отведени в РУ-Свиленград за определяне на самоличността им и са им формирани съответните актове. На водачите на три автомобила са формирани актове за нарушавания по Закона за придвижване по пътищата, откакто протестиращите са паркирали колите си на кръстовище, с което са затруднявали придвижването на директно преминаващи транспортни средства. Установени са и други участници, направили същото нарушаване, на които също следва сформиране на актове.

В рамките на протестните дейности на територията на МВР-Ямбол са формирани 28 протокола за предизвестие по Закона за Министерство на вътрешните работи, 6 акта за нарушавания, както и 26 санкции с фиш по Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР