Общо 10 843 ваксини срещу са поставени в мобилните имунизационни

...
Общо 10 843 ваксини срещу са поставени в мобилните имунизационни
Коментари Харесай

При желание от фирмата, ваксинационен екип може да дойде в офиса

Общо 10 843 ваксини против са сложени в мобилните имунизационни пунктове в София през миналите 9 уикенда. С цел увеличение на броя имунизираните на територията на стартира акцията, проведена по самодейност на кмета София Йорданка Фандъкова от общината и СРЗИ. Тя бе открита на 29 май т.г. с изнесени мобилни кабинети за хората да могат в комфортно време да слагат своята ваксина, оповестиха от Столична община.

С логистичната помощ на дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " и дирекция " Здравеопазване ", медицински екипи от общинските многопрофилни лечебни заведения и ДКЦ-та имунизират искащите жители с желаната от тях ваксина.

През миналата събота и неделя общо 1290 души се ваксинират в мобилните пунктове в комерсиалните центрове - в The Mall, " България мол ", " Парадайс ", " Сердика център " и " Ринг мол ", както и в Културния дом в кв. " Дружба " и в Народно читалище " Асен Златаров " в кв. " Христо Ботев ".
 Проучване: Над 40 на 100 от българите не считат да се имунизират Проучване: Над 40 на 100 от българите не считат да се имунизират
Над 40 на 100 от българите настояват, че не са имунизирани и няма да се имунизират. Това демонстрира изследване в границите на ежемесечната неза...

През работните дни на седмицата имунизации се правят в общинските ДКЦ-та. От 17 май т.г. досега там са сложени над 11 302 ваксини против COVID-19 от всички позволени от Европейски Съюз типове.

Близо 100 души от две компании се възползваха от самодейността на Столична община за слагане на ваксини на място на искащите чиновници от компании и предприятия. Екипи от общинските ДКЦ-та посещават на място компаниите и имунизират хората против COVID-19.

Заявили да употребяват препоръчаната от Столична побщина услуга са също и компании от бизнес парк в София.

На уеб страницата на Контактния център на Столична община е оповестено заявление, което шефовете на компаниите могат да попълнят, с цел да заявят, че желаят имунизационен екип да ги посети на място.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР