Общинско предприятие Чистота“ е с нов директор от днес. Това

...
Общинско предприятие Чистота“ е с нов директор от днес. Това
Коментари Харесай

Назначиха новия директор на ОП “Чистота“ в Пловдив

Общинско дружество „ Чистота “ е с нов шеф от през днешния ден. Това е Тодор Гичев с дълготраен опит като шеф на компания в областта на ръководството на боклуци, озеленяване и логистика.
Прочетете още
За заместник-директор на предприятието е назначена Десислава Георгиева – някогашен шеф на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Пловдив. Освен стабилен опит в екоинспекцията, тя има и опит като контрольор по качеството на индустриалните процеси в Оперативна програма „ Чистота “.

Днес следобяд те бяха показани пред екипа на предприятието, а досегашният шеф Димитър Георгиев им пожела триумф в работата.

Сред първите задания на новото управление са засилен надзор върху нерегламентираното изхвърляне на боклуци, в това число към съдовете за смесени боклуци и за разделно събиране, нерегламентираното изхвърляне на боклуци от комерсиалните обекти, както и възстановяване качеството на всички действия от ресора на Оперативна програма „ Чистота “ – зимното дежурство, машинно миене и машинно метене.

Постепенно ще бъде активизирана активността по санкциониране на нарушителите и замърсителите в Пловдив, безапелационни са от новото управление на Оперативна програма „ Чистота “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР