Общинският съветник Стефан Марков се оттегля от лидерския пост в

...
Общинският съветник Стефан Марков се оттегля от лидерския пост в
Коментари Харесай

Стефан Марков напусна младежката организация на ДБГ

Общинският консултант Стефан Марков се отдръпва от лидерския пост в младежката организация на " Движение България на жителите ".

Реших да се отдръпва от МДБГ. Младежката организация, която дружно създадохме, по мое предложение, след една младежка академия преди няколко години. Много свършихме и евентуално доста остава за идващите. След като ДБГ има нов ръководител, е най-нормално и младежката организация да се обнови или " младите даваме път на младите. " Ще продължа да работя за младежите като общински консултант в София и безсънен жител, съобщи Стефан Марков.

В София създадохме тактика за младите за идващите 10 години и преди дни се събрахме за първи път с Консултативния юношески съвет на София. Действие, което непосредствено дава думата на софийските младежи и представители на юношески, студентски и училищен организации. Аз не преставам поредно работата си за София, тъй като това е идея и нека реализираме тези дребни триумфи, които са значими за нас, разяснява още общинският консултант.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР