Общинският съветник Румен Петков отправи питане относно държанието на служителите

...
Общинският съветник Румен Петков отправи питане относно държанието на служителите
Коментари Харесай

Румен Петков: В състояние ли са служителите на „Тролейбусен транспорт“-Враца да спазват етичните норми при общуването с граждани?

Общинският консултант Румен Петков насочи запитване по отношение на държанието на чиновниците на „ Тролейбусен превоз “-Враца, видя кореспондент на организация BulNews.
Местният сенатор сложи въпроса с грубото отношение, което имат водачите и контрольорите в рейсовете и тролеите, които се движат в регионалния център. Румен Петков съобщи, че всеобщо пасажерите в градския превоз биват насочвани към частните превозвачи, като една от основите аргументи за това е багаж, който хората транспортират със себе си.
На извършеното постоянно съвещание на общинския съвет, той съобщи, че до него е стигнала преживелица, която го е оставила в ступор. Оказва се обаче, че тя не е казус. По думи на Румен Петков, стара жена е била принудена да заплати такса поради багаж в торба с колелца, каквито всеобщо се употребяват от баби и дядовци, чието здравословно положение не разрешава по различен метод да пренесат багаж от битово естество.
На сесията той описа, че бабата е била изправена в неравна борба с водача и контрольора, макар че торбата, която имала, отговаряла на условията за размерите, които могат да бъдат превозени с градския превоз.
Общинският консултант попита в положение ли са управлението и чиновниците на „ Тролейбусен превоз “-Враца да съблюдават обикновени професионални и етични стандарти при работа и другарство с жителите? От сдружението ще се извинят ли на госпожа Лила Димитрова за непростимото държание и дейностите, поради които е била обществено унижена и принудена да заплати такса, която в действителност не дължи?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР