Общинският съветник от ВМРО в София Карлос Контрера прогнозира, че

...
Общинският съветник от ВМРО в София Карлос Контрера прогнозира, че
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Като гледам как върви „ротацията“, твърде вероятно е СОС да си остане без председател

Общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация в София Карлос Контрера предвижда, че Столичният общински съвет /СОС/ е прекомерно евентуално да остане без ръководител . Нещо повече. Според него е малко евентуално, само че не е невероятно да има и нови парламентарни избори . Публикуваме коментара на Карлос Контрера без редакторска интервенция:

„ Като виждам по какъв начин върви „ ротацията “, прекомерно евентуално е СОС да си остане без ръководител, а най-после да идем и на парламентарни избори. Второто сега не е доста евентуално. Просто нашинийка и каишката не са охлабени.

Спорът кой да бъде външен министър сред ППДБ и ГЕРБ е мимикрия. На ГЕРБ не им дреме за това министерство. Атаките на Борисов против Тагарев не целят ГЕРБ да вземе защитата. Две други ресурсни министерства са на прицел, външно и МО са за публичен камуфлаж. За повдигане на мизата.

И в последна сметка задачата на ГЕРБ е вероятно две министерства, при все това са най-голямата група в Парламента. ППДБ отново ще вземат в пъти повече по отношение на парламентарната си тежест.

Да не си народен представител от ГЕРБ тия седмици – вървиш, кълнеш, заплашваш по медиите, ежиш се, подскачаш и най-после внезапен завой и безшумно и малко натискаш бутона, с цел да овластиш отново Киро и Асен.

Разбира се, всичко е в името на страната и държавността. Нищо, че те пропадат със страшна мощ под джендърския диктат.

Тик-так. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР