Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера е ритал багажа на

...
Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера е ритал багажа на
Коментари Харесай

Общинарят патриот Карлос Контрера ритал багажа на бездомна старица в София

Общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера е ритал багажа на стара жена в подлеза на столичната метростанция " Сердика ". Видимо пийнал, патриотът се развикал, че чантите на 87-годишната бездомна жена, които били на стълбите на подлеза, пречили на пешеходците.

Това излиза наяве от репортаж на Нова тв, в който очевидци описаха за случая. 

В петък към 20.30 часа, до момента в който минавали през подлеза, две дами били помолени от баба Дора да ѝ оказват помощ с багажа. След като качили чантите на дамата по стълбите, те останали с нея да поговорят, когато се появил Контрера.

" Доста безочливо се държа, а държанието му е неприемливо за общински консултант ", разказа Ивелина Пламенова, според която Контрера е бил в нетрезво положение.

По думите на друга жена, участвала на случката, Контрера се е държал извънредно високомерно. Той даже я хванал под мишниците и я влачел, а когато тя го попитала кой е той, Контрера отвърнал: " Сега ще схванеш кой съм ".

След това тя е помолила дамата от билетния център да извика 112 и незабавно на място са се отзовали служители на реда.

Вече е подадена тъжба в 3 РПУ. От пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация отхвърлят коментар, а самият Контрера разгласи във фейсбук, че дамите, станали очевидци на случилото се, са джендър деятели. Той отхвърля да разяснява случая, до момента в който не завърши инспекцията от полицията.

Двете дами описват, че той се държал надменно даже с служителите на реда. Униформените даже се възмутили от това, че той се държи по този метод с бездомната жена, а единият от тях го попитал за какво не се извини за държанието си.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР