Общинският съветник от Възраждане“ Радослав Червенков от КитайОт Вчера в

...
Общинският съветник от Възраждане“ Радослав Червенков от КитайОт Вчера в
Коментари Харесай

Общинският съветник от „Възраждане“ Радослав Червенков участва в инициативата „Един пояс, един път

Общинският консултант от „ Възраждане “ Радослав Червенков от Китай

От Вчера в Шанхай е общинският консултант от „ Възраждане “ в Перник Радослав Червенков. Той взе участие в семинар, който е част от самодейността „ Един пояс, веднъж “. Ето и първият коментар на Радослав Червенков от Китай:

„ Вчера в Шанхай започва семинар, част от световната самодейност на Китай,,Един пояс, веднъж ", в който имам достойнството да представям България.

Темата на семинара е,,Интелигентно произвеждане и технологии ". Всъщност това е насоката на моето обучение. Тъжното нещо, което открих още в университета, е, че България е изгубила своята инерция в тази сфера, инерция, която е набрала в годините преди 1989 година Моментът е основен, не трябва да позволяваме световните планове като този да ни заобикалят и България, с изключение на софтуерно изостанала, да се трансформира и в черната дупка на Балканите във връзка с комерсиалните връзки!

Аз имам вяра и съм сигурен, че България ще заеме още веднъж достойното място, което ѝ се поставя. Там, където други разрушават, „ Възраждане “ гради. “, написа в обществената мрежа Радослав Червенков от Шанхай, Китай.

В момента „ Възраждане “ има три делегации на интернационалните форума - в Китай, Беларус и Република Сръбска.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР