Общинският съветник от НФСБ в Карлово Иван Шишков е спасил

...
Общинският съветник от НФСБ в Карлово Иван Шишков е спасил
Коментари Харесай

Общински съветник от НФСБ спаси давещо се момче

Общинският консултант от НФСБ в Карлово Иван Шишков е избавил давещо се момче в морето край Шкорпиловци, заяви „ Подбалкански новинар “.

Мъжът е станал очевидец на това по какъв начин 11-12-годишно дете стартира да се дави в морето, незабавно се притичал на помощ, подал му ръка и го извадил на брега. Така, с бързата си и съответна интервенция съумял да предотврати ужасния случай.

Момчето е изпратило писмо до редакцията на „ Подбалкански новинар “, с което благодари на спасителя си. „ Казвам се Стоян Ангелов Стоянов и желая посредством вашата медия най-сърдечно да благодаря на господин Иван Шишков за неговата съответна интервенция. На 7 август тази година на плажа в Шкорпиловци той ме извади от морето, когато към този момент се бях нагълтал с вода и се давех. Благодаря от мое име и от името на майка ми “, написа в писмото признателното момче.

Иван Шишков е сбит – счита, че не е направил нищо изключително, просто е оказал помощ на едно дете.

Спасителят е родом от Дъбене. Той е прочут в района на Карлово освен като общински консултант от НФСБ, само че и като член на фамозната Дъбенска мъжка група, която извършва единствено български национални и възрожденски песни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР