Общинският съветник от Несебър Пейко Янков, който бе издирван повече

...
Общинският съветник от Несебър Пейко Янков, който бе издирван повече
Коментари Харесай

Издирваният заради Митьо Очите общински съветник от Несебър се предаде

Общинският консултант от Несебър Пейко Янков, който бе търсен повече от 10 дни като част от бандата на Димитър Желязков-Митьо Очите, се е предал в полицията.

Той към този момент е упрекнат като участник в проведена незаконна група за рекет, телесни повреди, разпространяване на опиати на Очите, оповестиха от Специализираната прокуратура.

Той е наследник на разстреляния през 2007 година Димитър Янков, който е един от най-големите приватизатори в туристическия отрасъл.

Междувременно през днешния ден стана ясно, че се отсрочва с един ден явяването на някогашния общински консултант от групата на Българска социалистическа партия Бенчо Бенчев в Окръжната следствена работа за предявяване на обвиняване.

Поради претовареност на юриста му бургаският общински консултант от групата на Българска социалистическа партия Бенчо Бенчев отсрочва с един ден явяването си в Окръжната следствена работа, заяви БГНЕС.

Днес изтича тридневният период, в който Бенчев трябваше да се яви в следствието, само че юристът му изискал отсрочване " заради претовареност ".

Очаква се на Бенчев да бъде повдигнато обвиняване за укривателство и помагачество на посочения за лидер на незаконна група Димитър Желязков – Митьо Очите.

Бизнесменът и общински консултант беше измежду задържаните при акцията по задържането на Димитър Желязков – Митьо Очите в Истанбул. Именно на негово име били резервирани стаите в хотела, в който задържаха Очите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР