Общинският съветник от групата на БСП за България“ Николай Велчев

...
Общинският съветник от групата на БСП за България“ Николай Велчев
Коментари Харесай

Николай Велчев пита кмета Фандъкова за изоставени общински помещения на метростанция „Джеймс Баучер“

Общинският консултант от групата на „ Българска социалистическа партия за България “ Николай Велчев входира запитване до кмета Йорданка Фандъкова за изоставени пространства на метростанция „ Джеймс Баучер “ в регион „ Лозенец “. Той отбелязва, че повече от 8 години те стоят неизползвани и по този метод Столична община губи хиляди левове. А построяването им е коствало над един милион лв. от парите на софиянци. 

„ Тези пространства нито генерират доходи, нито се употребяват за някаква публично потребна активност, написа Николай Велчев в питането си до кмета. – Граждани настояват, че там е трябвало да има спектакъл, само че подобен все още не е построен. Недопустимо е в продължение на толкоз години да се демонстрира занемареност “.

В тази връзка общинският консултант от Българска социалистическа партия пита Йорданка Фандъкова какво е визията й за дейно потребление на сходни парцели и за какво откакто са проектирани и построени, не са подхванати стъпки те да генерират доходи, изключително в сложната обстановка за градския превоз в столицата сега. „ Ако задачата на построяването на тези пространства е била да се употребяват за потребностите на общината или за някаква публично потребна активност, за какво пространствата стоят празни и в какви периоди този факт ще бъде изменен “, пита още Николай Велчев. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР