Общинският съветник от ГЕРБ - СДС и бивш председател на

...
Общинският съветник от ГЕРБ - СДС и бивш председател на
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Честито Рождество Христово! Неко намираме заедно ценности, които ни възвисяват

Общинският консултант от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и някогашен ръководител на Столичния общински съвет Георги Георгиев честити във Facebook Рождество Христово. Той пожела в обществото да има по-малко неприязън и спорове, да намираме дружно тези общи полезности, които ни възвисяват.

 

Нека в домовете ни да има съгласие, топлота и любов. Да благодарим за всичко хубаво, което ни обкръжава и да се помолим за по-добри дни за света, в който живеем, написа той във Facebook.

 

Ето и цялостния текст на обявата му:

 

Честито Рождество Христово!
Нека в домовете ни да има съгласие, топлота и любов. Да благодарим за всичко хубаво, което ни обкръжава и да се помолим за по-добри дни за света, в който живеем. Да си спомняме по-често какъв брой благословени сме с всичко, което имаме и да не го забравяме, преследвайки мъничкото, което ни липсва.

 

Пожелавам здраве на всички ни. Утеха на тези, които я търсят. Обич - на жадуващите за нея. Домашен уют - на лишените от него. За самотните – непосредственост, с цел да си спомнят, че въпреки и да се усещат сами, не са забравени от другари и близки. На търсещите амнистия – да я получат. Но и те самите да си я дадат, когато им е нужна - постоянно това е най-трудната задача. Затова мощ им искам от сърце, с цел да продължат напред.

 

На тези, които посрещат празниците надалеч от фамилиите си – да са дружно час по-скоро, само че и отдалече да не не помнят какъв брой се обичат и по какъв начин това е най-важното – че се имат.
На родителите – благословени да са децата им.
На дъщерите и синовете – дълго още с тях да са майките и бащите им.
На нас като общество поисквам повече схващане и приемане на другия, по-малко неприязън и спорове, дано вместо тях намираме тези общи полезности, които ни възвисяват. Заедно.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР