Общинският съветник от БСП Николай Велчев поиска обяснение от кмета

...
Общинският съветник от БСП Николай Велчев поиска обяснение от кмета
Коментари Харесай

БСП общинар нападна Фандъкова за стаички в метрото

Общинският консултант от Българска социалистическа партия Николай Велчев изиска пояснение от кмета на София Йорданка Фандъкова за изоставени общински пространства на метростанция " Джеймс Баучер ". Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Според Велчев пространствата не се употребяват към този момент 8 години, макар че построяването им е коствало над един милион лв..

" Тези пространства нито генерират доходи, нито се употребяват за някаква публично потребна активност ”, написа Николай Велчев в питането си до кмета.

„ Граждани настояват, че там е трябвало да има спектакъл, само че подобен все още не е построен. Недопустимо е в продължение на толкоз години да се демонстрира занемареност ", съобщи Николай Велчев.

Общинският консултант от Българска социалистическа партия желае пояснение за какво Столична община се отхвърля непринудено от хиляди левове доходи.

" Ако задачата на построяването на тези пространства е била да се употребяват за потребностите на общината или за някаква публично потребна активност, за какво пространствата стоят празни и в какви периоди този факт ще бъде изменен ", добави още Николай Велчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР