Общинският съветник от БСП Николай Николов с нощни дежурства в

...
Общинският съветник от БСП Николай Николов с нощни дежурства в
Коментари Харесай

Общински съветник от БСП с нощни дежурства в София заради травестити

Общинският консултант от Българска социалистическа партия Николай Николов с нощни наряди в София поради травестити, осведоми Нова телевизия.

Николов сподели фотоси на протичащото се на площад " Македония ".

Съветникът е почнал акцията след сигнали на хора от центъра на София, които описват за обсади от травестити и за физически похищения.

Травестити тормозят жителите на региона на бул. " Христо Ботев " и площад " Македония " в столицата, съобщи съветникът и означи, че наряди в региона, с цел да снима нарушителите.

Това не е първата му акция. През лятото той разгласи война на хамалите и на жриците на платената обич, като стартира подписка против тях.

" Следя този проблем от юни. Гражданите подадоха сигнал. Повдигнах въпроса в Комисията по публичен ред и сигурност. Представителите на Столична дирекция на вътрешните работи ми споделиха, че няма проституиращи лица от месеци, което не е правилно. Така с жителите стартирахме една подписка през август. Събрахме 1031 подписа ", разгласи Николов.

Акцията на съветника е поради бездействието на институциите. Той е уверен, че Столична дирекция на вътрешните работи е изцяло наясно с казуса.

От фотосите му се вижда по какъв начин полицейски коли са спрели в региона, а чиновниците си приказват с проституиращите.

" След 5-минутен диалог патрулката си потегли, а въпросните лицa продължаваха да тормозят хората ", съобщи Николов. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР