Общинският съветник от БСП е отправил питане до кмета на

...
Общинският съветник от БСП е отправил питане до кмета на
Коментари Харесай

Николай Николов пита какви са причините за честите прекъсвания на ток в село Житен

Общинският консултант от Българска социалистическа партия е отправил запитване до кмета на регион „ Нови Искър “ Даниела Райчева дали е наясно какви са аргументите за честите спирания на ток в село Житен.

Също по този начин той желае да знае по кое време за последно е пожелан оглед и ремонт на трафопостовете в обитаемото място, както и дали районната администрация има информация по кое време за последно е юридически оглед и ремонт на електропреносната мрежа в обитаемото място. Николов е сложил и въпроса дали районният кмет ще се погрижи, след определяне на аргументите за честите спирания на тока, отговорната страна да поеме разноските по ремонтните действия на изгорелите електроуреди на жителите.

Повод за питането на общинския консултант от Българска социалистическа партия е среща с поданици на село Житен при започване на декември, на която те са споделили терзанията си и са се оплакали от честите прекъсвания на ток в селото и следствията от тях.

„ Хората са обезпокоени, че сме при започване на зимния сезон, който могат да прекарат на студено и мрачно. Ето за какво е значимо да се обясни какви са аргументите и дали някой ще се погрижи да бъдат взети съответни ограничения и казусът на хората от Житен да бъде решен “, изясни Николай Николов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР