Общинският съветник на Да, България Методи Лалов е изключен от

...
Общинският съветник на Да, България Методи Лалов е изключен от
Коментари Харесай

ДБ изключи Методи Лалов, той обвини, че партията става търговско дружество

Общинският консултант на " Да, България " Методи Лалов е изключен от партията. За това заяви самият той в профила си в обществената мрежа.

Довчерашният сподвижник на Христо Иванов, един до друг в маршовете за правосъдна промяна с днешните съдружни сътрудници на властта, разгласи, че е възнамерявал самичък да напусне, само че след 29 януари, когато е партийният конгрес.

По думите му, той е изпъден от " Да, България " точно с цел да не приказва на конгреса и да не изкаже на глас рецензиите си към водача.

" Току-що получих решение на нелегитимната Национална контролна комисия на " Да, България ", че съм изключен от партията. Настоящото управление на " Да, България " удостовери думите ми, че трансформира партията в комерсиално сдружение и е готово да се разправи с всеки, който не утвърждава клиентелистки практики (първи сигнализирах за такива в СОАПИ, СОПФ и ОГФМСП) ", написа в профила си някогашният магистрат, който участваше в митингите против кабинета на ГЕРБ и основния прокурор дружно с Христо Иванов и с огромна част от водачите на Демократична България, които в този момент са министри и депутати.

Лалов упреква, че тече замяна в партията и натъртва, че е влезнал в " Да, България " на Кристиан Таков и Мануела Малеева, а не в " Да, България " на Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева.

Методи Лалов прецизира също, че остава самостоятелен общински консултант. Напрежението сред Лалов и останалата част от управлението към Христо Иванов тлее от месеци, а някогашният арбитър към този момент изиска оставките им. Той също по този начин се отдръпна от поста ръководител на групата на Демократична България в СОС.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР