Общинският съветник и активист от Спаси София Борис Бонев пише,

...
Общинският съветник и активист от Спаси София Борис Бонев пише,
Коментари Харесай

Потвърдено от службите: Борис Бонев е получил заплаха за живота си

Общинският консултант и деятел от " Спаси София " Борис Бонев написа, в обществената мрежа, че е получил получил опасност за своя живот. По негови думи е доказано от български и непознати служби. Ето и какво написа: 

" Вчера получих достоверна информация от българските служби за непосредствена опасност за живота ми. Информацията е доказана и от задгранични партньорски служби. Вече съм дал подробни показания пред способените органи за евентуалните аргументи за заканите, които най-вероятно се дължат на работата ми като общински консултант и на активността на Спаси София.
Мартин Димитров: PR-ът на Борис Бонев от Спаси София ми идва нанагорно
PR-експертът Мартин Димитров, създател и креативен шеф на рекламната организация Nitram, който през отминалата година бе кандидат-деп...
Прочети повече
Винаги съм очаквал, че с битката ни за почтенна София можем да предизвикаме неспокойствие у някои сенчести и богати фигури в България. Те обаче би трябвало да знаят, че гласът на истината не може да бъде заглъхнал. 90-те години са минало и гражданското общество няма да бъде спряно. Очаквам в най-кратки периоди способените органи да излязат с информация за поръчителите. "

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР