Общинският съветник Борислав Иванов е освободен от длъжността заместник-председател на

...
Общинският съветник Борислав Иванов е освободен от длъжността заместник-председател на
Коментари Харесай

СОС прие оставката на нахлулия в кабинета на Фандъкова с цел да свали украинското знаме съветник

Общинският консултант Борислав Иванов е освободен от длъжността заместник-председател на Столичния общински съвет, както и от комисиите в съвета, стана ясно след гласуването на общинските съветници през днешния ден, 27.10 т.г., заяви " Актуално ".

 

На негово място за заместник-председател на СОС общинските съветници избраха някогашния основен проектант на регион " Младост " и част от " Атака " арх. Румен Русев, който бе определен и за заместник-председател на комисията по архитектура.

 

Иванов е махнат и от поста на заместник-председател на комисията по публичен ред и сигурност като постът се зае от лекар Веселин Милев.

 

Румен Русев влезе в общинския съвет от листата на " Атака " през септември 2021 година на мястото на Волен Сидеров. В СОС е част от групата " Патриоти за София ". Завършил Университета по архитектура, строителство и геодезия с две специалности - инженер по пътно строителство и проектант. Той е бил заместник-кмет на столичния регион " Младост ", както и краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на " Младост " от 4 юни 2018 до 12 ноември 2019 година.

 

Другите заместник-председатели на СОС са Ваня Тагарева (ГЕРБ-СДС), Милка Христова ( " Българска социалистическа партия за България " ), Борислав Игнатов ( " Демократична България " ).

 

Припомняме, че ръководителят на СОС Георги Георгиев изиска оставката на Борислав Иванов, откакто той се опита да смъкна наложително знамето на Украйна от фасадата на Столична община. Иванов от " Атака " изиска да се причисли към " Възраждане ", в случай че го одобряват. След това самичък подаде своята оставка, само че единствено като заместник-председател на общинския съвет. От през днешния ден към този момент той не е и заместник-председател на двете комисии.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР