Общинският съвет във Варна ще заседава днес дистанционно. Това е

...
Общинският съвет във Варна ще заседава днес дистанционно. Това е
Коментари Харесай

Общинският съвет във Варна ще заседава онлайн

 Общинският съвет във Варна ще заседава през днешния ден отдалечено. Това е първата сесия в историята на локалния парламент, която ще се състои онлайн поради усложнената обстановка с COVID-19.

Съветниците към този момент имат опит, тъй като част от съвещанията на комисиите към Общинския съвет през последните осем месец се организираха от разстояние. Видеоконферентната връзка ще продължи да се реализира  през мобилното приложение Гугъл Hangouts Meet.

Заседанието с начален час 10:30 ще се състои при съблюдаване на всички законови условия за кворум и гласоподаване. То ще може да се наблюдава в.

В предварителния дневен ред на днешната сесия, която е изключителна, са включени три точки. Основна тема  ще бъде отпущането на средства от общинския бюджет за петте ДКЦ-та, в които към този момент има или следва да бъдат разкрити Коронавирус зони.

Другите две точки са упълномощаване на представителите на Община Варна да вземат участие в Общото заседание на съдружниците на " ВиК-Варна “ на 1 декември и в изключителното Общо заседание на " Асоциация по ВиК “, планувано за 15 декември 2020 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР