Общинският съвет във отложи промените в цените на картите и

...
Общинският съвет във отложи промените в цените на картите и
Коментари Харесай

Община Варна ще насърчава ваксинацията срещу COVID-19

Общинският съвет във отсрочи измененията в цените на картите и билетите за градския превоз. С съвсем цялостно единогласие съветниците взеха решение точката за новите цени да отпадне от дневния ред на днешното съвещание. Аргументите са, че да са нужни по-задълбочени стопански планове.

Увеличението на главните месечни заплати на кметовете на кметства в община Варна също беше отсрочено. Част от съветниците изрекоха мнение, че не е обикновено кметът на морската столица, чиято заплата по думите им е към 2 100 лв., да получава съвсем същото заплащане като селските кметове.
 Община Варна дава милиони за поддръжка на билетната система Община Варна дава милиони за поддръжка на билетната система
Почти 7,4 млн. лева без Данък добавена стойност дава община Варна за извънгаранционна поддръжка на автоматизираната билетна система, доставена по план &bd...

След диспути локалният парламент даде единодушието си Община Варна да започва нова стратегия за поощряване на имунизацията против Covid-19. Целта й е до варненци да доближава достоверна информация за изгодите от имунизацията, което на собствен ред да увеличи интереса им и доверието към имунизациите.

Съветниците утвърдиха и промени в общата бройка на структурата на Оперативна програма „ Комплекс за детско хранене “. С това тяхно решение се дава зелена светлина за пускане на нов тип услуга – подготвяне на храна за деца с хранителни алергии в така наречен млечни кухни. Ще бъдат назначени готвач и кухненски служащ, които според нормативните условия ще бъдат ангажирани единствено с приготвянето на обедното хранене за децата със характерен режим.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР