Общинският съвет в Перник прие повторно бюджета на общината за

...
Общинският съвет в Перник прие повторно бюджета на общината за
Коментари Харесай

Общинският съвет в Перник прие повторно бюджета за 2020г.

Общинският съвет в Перник одобри наново бюджета на общината за 2020г., откакто кметът Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в го върна като неуместен.

Маркорамката в размер на 105 585 045 лева се резервира. Общинския съвет обаче не утвърди плануваните средства в размер на 50 000 лева.за закупуване на две станции за премерване на качеството на атмосферния въздух.

Бе отхвърлено и предлагането за техническо проучване и архитектурно снимане на спортна зала "Борис Гюдеров " на стойност 20 000 лева, както и плануваните средства за планиране на сурвакарско село /60 000 лева./ и скейт парк /50 000 лева./.

Новият устав на Столичния общински съвет е подготвен

Съветниците пренасочиха парите към създаване на спортни площадки и ремонт на две улици. Бяха направени промени и в числения състав на чиновниците в кметствата.

Общинският съвет отхвърли програмата за ръководство на общинската благосъстоятелност. "Подобен акт ни слага в особена юридическа обстановка ", разяснява заместник-кметът Стефан Кръстев. По думите му в Закона за общинската благосъстоятелност е записано категорично, че Общинският съвет приема стратегия за ръководство на общинската благосъстоятелност не по-късно от приемането на бюджета за съответната година.

Това ще бъде осезаемо за приходната част на бюджета и значително ще усили бумащината, счита Кръстев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР