Общинският съвет в Перник даде съгласие общината да кандидатства за

...
Общинският съвет в Перник даде съгласие общината да кандидатства за
Коментари Харесай

Общинският съвет в Перник даде съгласие общината да кандидатства за финансиране на бивша волейболна зала

Общинският съвет в Перник даде единодушие общината да кандидатства за финансиране пред Министерството на младежта и спорта за ремонт на някогашната зала по волейбол в спортния комплекс " Дружба " на стойност 93 042 лева с Данък добавена стойност. Проектът планува цялостна замяна на подовата настилка, електроинсталацията, монтиране на кошове за баскетбол, волейболна мрежа с преносими колове, електронно табло за отчитане на резултати, преносими трибуни за гости и други

В настоящето си положение залата не дава отговор на условията за осъществяване на пълностоен подготвителен развой, за включване на нови искащи да спортуват. Реконструкцията й ще помогне за издигане на спортно-техническата подготовка на по-високо равнище с преимущество на груповите спортове, твърди кметът Вяра Церовска.

Община Перник ще дава спортния обект за безплатно прилагане - напълно или отчасти, за несъмнено време на детски градини, учебни заведения и на извънучилищни звена за осъществяване на наложителните образователни стратегии и извънкласни занятия по физическо образование, както и за подготвителна и спортна активност на учащите се.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР