Общинският съвет в Лом приема документи на кандидати за съдебни

...
Общинският съвет в Лом приема документи на кандидати за съдебни
Коментари Харесай

Търсят съдебни заседатели за Районния съд в Лом

Общинският съвет в Лом приема документи на претенденти за правосъдни заседатели към Районния съд в града, научи организация BulNews.
По решение на съда за общината са избрани 35 заседатели. В обявлението, което е оповестено на уеб страницата на локалната общинска администрация се показва, че претендентите би трябвало да дават отговор на условията на Закона за правосъдната власт. Те би трябвало да са дееспособни български жители, които са навършили 21 години, само че да не са по-възрастни от 68 години все още на определянето им за правосъден заседател, да се употребяват с положително име в обществото, както и да не са осъждани за съзнателно закононарушение, без значение от реабилитацията им. Документите за кандидатстване са оповестени на уеб страницата на общината.
След тяхното попълвани те се внасят в деловодството на Общински съвет– Лом, в постройката на локалната администрация, на ул. "Дунавска " №12, трети етаж, стая 303, всеки работен ден от 9 до 12 часа и от 14 до 17 часа, в период до 30.10.2020 година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР