Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационният център към него

...
Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационният център към него
Коментари Харесай

Отличават малки добротворци от Разград

Общинският съвет по наркотични субстанции и Превантивно-информационният център към него набират оферти за номинации за своята самодейност " Доброволчеството носи благополучие ". Тя е отдадена на 5 декември - Международния ден на доброволеца, оповестиха уредниците.

Предложение може да направи всеки. Номинираните би трябвало да са възпитаници, които са направили положителни и благородни действия в интерес на обществото, оказали са поддръжка в сложен миг или са помогнали на болен или възрастен човек, както и на хора от уязвими групи или в неравностойно състояние.

Могат да се предлагат и деца с изяви в региона на предварителната защита, участници в учебни превантивни акции, както и такива, взели присъединяване в обществено-полезни действия.

Номинациите би трябвало да бъдат в писмен тип и добре обосновани. По опция те би трябвало да са подкрепени с връчени благодарствени адреси или грамоти, като може да се употребяват и публикации от вестници и снимков материал.

Предложенията се одобряват до края на ноември. Учениците с най-достойни каузи ще бъдат отличени с плакет от името на Община Разград и Общинския съвет по наркотични субстанции.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР