Общинският съвет на София е не по-малко важен от кмета

...
Общинският съвет на София е не по-малко важен от кмета
Коментари Харесай

Боршош : Общинският съвет е важен колкото кмета

" Общинският съвет на София е не по-малко значим от кмета на града. Всеки идващ кмет ще се провали в ръководството на града, в случай че няма устойчиво болшинство в Общинския съвет ". 

Това сподели пред БНР Мирослав Боршош, зам.-кмет на София по културата, образованието, младежта и спорта, член на предизборния щаб на ГЕРБ. 

И добави, че е значимо да се слушат претендентите и хората, които ще се явят на изборите, тъй като оттатък стотиците думи, би трябвало да се види кой с какво разполага, с цел да осъществя концепциите си. 

" Има значение кой ще завоюва изборите. По-важното е по какъв начин по-късно ще работи ръководството на града. Хубаво е всички, които желаят да бъдат претенденти, да си дадат сметка, че на 5-ноември завършват изборите и този град ще би трябвало да има консенсусно болшинство ". 

Боршош акцентира, че политическите сили не би трябвало да се отхвърлят от опцията блестящо да показват концепциите си и локалните избори не би трябвало да бъдат до дъно пленник на това, което се случва на национално равнище. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР