Общинският съвет на БСП в Перник избра с пълно единодушие

...
Общинският съвет на БСП в Перник избра с пълно единодушие
Коментари Харесай

БСП си избра временен председател за Перник след отцепването на предишния

Общинският съвет на Българска социалистическа партия в Перник избра с цялостно единогласие на свое съвещание Делка Георгиева за краткотраен ръководител на структурата на партията в Перник и Иван Димитров за делегиран член на Областния съвет , на мястото на подалите оставка общински и регионален ръководител на ‚столетницата ".

На съвещанието са разисквани документите от извършеното съвещание на Конгреса, набелязани се организационни ограничения за превъзмогване на слабостите в работата на организацията и е сложено начало на подготовката за идните парламентарни избори, оповестяват от Българска социалистическа партия, като показват, че локалният партиен конгрес е минал " в спокоен и градивен дух ".

На съвещанието е станало ясно също, че досега няма подадени нови оставки на членове на партията.

Общинското управление на Българска социалистическа партия зове партийните членове да не се поддават на напън и да се включат интензивно в идната акция.

Припомняме, че през предходната седмица кметът на Перник Станислав Владимиров, регионалният водач Валентин Петков и общинският ръководител Стефан Кръстев, откакто на Конгреса на партията на 11 февруари на Националния съвет.
 Кметът на Перник: Напуснах Българска социалистическа партия поради омразата и токсичността в партията
Кметът на Перник: Напуснах Българска социалистическа партия поради омразата и токсичността в партията

Според Станислав Владимиров липсва обединяване на левицата

Във връзка с взетото решение на Конгрес за осъществяване на референдум дали джендър идеологията да бъде позволена в учебните заведения , Българска социалистическа партия организира през вчерашния ден среща с организации за отбрана на фамилията и обичайните полезности, оповестиха през вчерашния ден от пресцентъра на партията, а през днешния ден популяризират и просторно изявление на Людмила Йорданова от Българския наставнически централен комитет (БРЦК) по БСТВ.

Вчера срещата е била с представители на Български наставнически централен комитет (БРЦК), " Свобода за всеки " и " Общество за полезности ", които са подкрепили социалистите в самодейността им за провеждането на референдум, както и са изразили задоволството, че с помощта на напъните на Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия Истанбулската спогодба към момента не е призната в България.
 Българска социалистическа партия поддържа Овчаров, ще прави референдум против
Българска социалистическа партия поддържа Овчаров, ще прави референдум против " джендъра "

Предложенията бяха гласувани накуп - с 537 " за ", 6 " срещу ", 5 " въздържали се "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР