Общинският съвет на БСП-Перник проведе заседание, на което с пълно

...
Общинският съвет на БСП-Перник проведе заседание, на което с пълно
Коментари Харесай

Избраха временен председател на БСП-Перник след като кметът Станислав Владимиров напусна

Общинският съвет на БСП-Перник организира съвещание, на което с цялостно единогласие избра Делка Георгиева за краткотраен ръководител на партията в Перник и Иван Димитров за делегиран член на Областния съвет, на мястото на подалите оставка общински и регионален ръководител.

На съвещанието в спокоен и градивен дух бяха разисквани документите от проведеното  съвещание на Конгреса, набелязаха се организационни ограничения за превъзмогване на слабостите в работата на организацията и се даде старт на подготовката за идните парламентарни избори. Въпреки оповестените медийно оставки на членове на партията, се регистрира, че досега с изключение на досегашните ръководители на общинския и регионален съвет на БСП-Перник, няма подадени документи за други напуснали членове на партията.

Общинското управление на организацията прикани партийните членове да не се поддават на напън и да се включат интензивно в идната акция. На съвещанието участва и кметът на квартал „ Църква “ –  Радослав Динев. Гости на пленума бяха заместник-председателят на Атанас Зафиров и членът на ИБ Бриго Аспарухов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР