Общинският съвет гласува за временно изпълняващ за длъжността на кмет

...
Общинският съвет гласува за временно изпълняващ за длъжността на кмет
Коментари Харесай

Сложиха начело на “Северен“ единствения зам.-кмет, който Стоян Алексиев не успя да уволни

Общинският съвет гласоподава за краткотрайно изпълняващ за длъжността на кмет на регион „ Северен ” досегашният зам.-кмет Илиян Козарев. Той бе единственият от заместниците на Стоян Алексиев, който той не съумя да уволни, откакто стана ясно, че не е претендентът на ГЕРБ за нов мандат.
Прочетете още
Първоначалното предложение на Стоян Алексиев бе на поста да застане Петър Абаджиев, който бе специалист в администрацията и беше нараснал на зам.-кмет преди по-малко от две седмици.

По време на сесията Йордан Илиев предложи отпред на региона на застане Илиян Козарев, като предлагането събра 28 гласа „ за ”.

Припомняме, че Стоян Алексиев уволни двама от зам.-кметовете си в лицето Красимир Асенов и Калоян Георгиев, ден откакто напусна ГЕРБ. Той обаче не съумя да стори същото с Илиян Козарев, тъй като последният бе в болничен. По другите региони нямаше изненада, като бяха одобрени четири краткотрайно изпълняващи районни кмета.

За „ Централен ”, където Георги Стаменов се явява за нов мандат, отпред ще застане Гергана Златкова.

Кметът на „ Тракия ” Костадин Димитров е претендент за градоначалник, като там отпред ще застане зам.-кметът Веселина Стоянова – Анастасова.

За регионите „ Източен ” и „ Западен ” кметовете Иван Стоянов и Димитър Колев са в листата за Общинския  съвет. Там постовете им до избора на нов и кметове ще са надлежно Василка Чопкова и Георги Георгиев.  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР