Общинските съветници Стоян Христов от ПП ГЕРБ, Христо Попов от

...
Общинските съветници Стоян Христов от ПП ГЕРБ, Христо Попов от
Коментари Харесай

Избраха зам.-председатели на Общинския съвет в Русе

Общинските съветници Стоян Христов от Политическа партия ГЕРБ, Христо Попов от Политическа партия „ Възраждане “ и Владо Владов от МК „ България на районите “ бяха определени за зам.-председатели на Общински съвет-Русе на провелото се съвещание, оповестиха от Общината.

Увеличаването на броя им - от двама на трима, стана по предложение на ръководителя на Общински съвет акад. Христо Белоев и след извършени съвещания с ръководителите на групи в новоизбрания общински съвет.

На сесията беше признат Правилник за изменение и допълнение на Правилника за организацията и активността на Общински съвет. Мотивите за промените се заключават в нуждата от промени на някои правила, които ще доведат до по-добра организация на работата на съвета, на неговите комисии и взаимоотношението му с общинската администрация, както и за реализиране на по-голяма степен на бистрота.
 Община Русе
По време на разискванията беше препоръчано времето за изявление на кмета на Община Русе или на посочен от него представител на общинска администрация, както и на кметовете на кметства и на кметските наместници, да бъде лимитирано в границите на 5 минути . След къси диспути предлагането не срещна нужната поддръжка и не бе признато.

На съвещанието беше гласуван броят на членовете на непрекъснатите комисии и техните ръководители. Вижте ги
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР